Viziune

Sănătate prin responsabilitate

Pentru noi responsabilitatea este calea cea mai sigură către sănătate.

Dorim să stabilim un nou standard de excelență în industria farmaceutică.

Responsabilitatea este implicare autentică, rigoare în implementarea celor mai stricte standarde, respect pentru prevenție și asumarea cu seriozitate a tratamentelor recomandate.

Misiune

Prin produsele și serviciile noastre construim un stil de viață responsabil, orientat spre sănătate

Împreună cu partenerii noștri, promovăm educația pacienților, principiile corecte de prevenție și îngrijire a sănătății.

Oferim medicamente, suplimente, dispozitive medicale și produse cosmetice de calitate, preparate cu responsabilitate, grijă și multă pasiune.

Susținem cu toate resursele noastre accesul neîngrădit la informații, servicii și tratamente medicale eficiente.

Valori

Ne definesc responsabilitatea, integritatea, grija și pasiunea

Responsabilitatea

este valoarea fundamentală pe care ne-o asumăm pentru sănătatea pacienților, pentru viitorul angajaților și pentru o dezvoltare sustenabilă pe termen lung.

Integritatea

este principiul de bază care ne guvernează; suntem un grup independent, solid și ferm în decizii, onest în relațiile cu partenerii.

Grija

este o preocupare permanentă; ne pasă de consecințele acțiunilor noastre care au în centru angajații, partenerii, pacienții și mediul înconjurător.

Pasiunea

este esențială pentru noi, iar satisfacția lucrului bine făcut se simte în calitatea produselor și serviciilor noastre; ea ne dă curajul să ne urmăm intuiția și să depășim așteptările partenerilor și pacienților noștri.