Povestea Bioeel

De peste 30 de ani, contribuim la starea ta de bine, la sănătatea, vitalitatea și încrederea ta în tine.  

În 1992 ne-am asumat să punem pacienții în centrul preocupării noastre. Eram doi tineri ambițioși și dedicați responsabilității față de sănătate, determinați să construim un laborator în care să fie preparate cu atenție, grijă și profesionalism medicamente și cosmetice medicale. Așa am pus bazele Bioeel, o companie de familie fondată integral din capital privat, specializată în produse farmaceutice de înaltă calitate.

Am pornit din Târgu-Mureș, iar încrederea cu care ne-a primit comunitatea locală ne-a convins să mergem mai departe. Șase ani mai târziu, am deschis încă un depozit în Timișoara iar în 2013 am înființat Bioeel Ungaria. Am susținut apoi dezvoltarea companiei prin inaugurarea depozitului din Ploiești, apoi ne-am extins în București și Iași.

Bioeel - o companie responsabilă

Recunoașterea calității, responsabilității și a integrității Bioeel ne-a determinat să venim și mai aproape de nevoile pacienților. Bioeel s-a dezvoltat într-un grup de companii, separând producția de distribuție. Astfel, am înființat Bioeel Manufacturing. Din cele două unități de producție aflate în Târgu-Mureș pleacă zilnic medicamente, cosmetice, suplimente alimentare și dispozitive medicale către 6000 de farmacii din România, Ungaria și alte țări. Bioeel Distribuție a ajuns unul dintre cei mai importanți importatori și distribuitori de farmaceutice din țară, cu servicii logistice integrate, adaptate pentru mai multe companii multinaționale.

Astăzi, oferim cu responsabilitate pacienților peste 100 de produse, toate formulate cu ingrediente, rețete și proceduri la standarde moderne europene. Avem peste 100 de furnizori, peste 3000 de clienți activi și o rețea de parteneri extinsă dincolo de granițele țării.

Suntem peste 250 de colegi în echipa de specialiști Bioeel, și împreună cu partenerii noștri susținem cu toate resursele accesul neîngrădit la informații, servicii și tratamente medicale eficiente. Susținem cu pasiune activitățile sportive și culturale, cu scopul de a contribui în mod real la un stil de viață responsabil, orientat spre sănătate.

De peste 30 de ani, oferim, cu responsabilitate, sănătate pentru comunitate.

Implicarea noastră

Implicarea noastră
Împreună cu partenerii noștri susținem cu toate resursele accesul neîngrădit la informații, servicii și tratamente medicale eficiente, dar și instruirea pacienților în legătură cu principiile corecte de prevenție și îngrijire a sănătății. 
De aceea, susținem cu pasiune activitățile sportive, culturale, sociale și educative, cu scopul de a contribui în mod real la un stil de viață responsabil, orientat spre sănătate.