Loading...
Bioeel - o companie responsabilă

Noutăți

În lumea agitată în care trăim, sănătatea și binele celor mici reprezintă o prioritate constantă pentru părinți și îngrijitori. În acest context, soluțiile naturale devin tot mai populare, iar balsamurile cu uleiuri esențiale au câștigat o reputație remarcabilă în ceea ce privește promovarea unei respirații mai ușoare la copii.

Explorând vitaminele, diversitatea formelor în care se găsesc adaugă o notă interesantă în planificarea nutrițională personală. De la comprimate și capsule la pulberi și lichide, fiecare formă vine cu propriile sale caracteristici și beneficii distincte. Iată câteva aspecte de luat în considerare atunci când compari vitaminele sub formă de pulbere cu cele sub formă de comprimate.

În primele etape ale vieții, aportul adecvat de vitamine joacă un rol esențial în asigurarea unei dezvoltări sănătoase la copii. Vitaminele sunt nutrienți esențiali, iar o dietă echilibrată și bogată în acești compuși contribuie la susținerea funcțiilor organismului și la promovarea unei stări generale de bine.

Sistemul imunitar are un rol important în prevenirea bolilor și în combaterea microorganismelor care le cauzează, accelerând procesul de vindecare. Funcționând corect, organismul devine un apărător eficient împotriva diverselor probleme, de la tăieturi simple până la provocări majore, precum super-virusurile, care constituie o amenințare din ce în ce mai mare pentru comunitatea medicală.

Senzația de nas înfundat este un simptom des întâlnit, în special în sezonul rece, când infecțiile respiratorii virale sunt în creștere. Probabil că deja ați consumat o mulțime de șervețele pentru a încerca să respirați mai liber și, cu toate acestea, starea voastră nu este cea mai bună.

Somnul nu este pur și simplu un moment în care sistăm toate activitățile mintale și fizice, ci mai degrabă o "a doua stare", cu propriile activități mintale și fizice complexe și variate.

Durerea în gât este una dintre cele mai frecvete simptome ale răcelii cu care oamenii se confruntă în timpul sezonului rece, în mod special, fiind cel mai des asociată cu afecțiuni de natură virală ce afectează tractul respirator superior.

Durerile musculare mai ales durerea lombară este una dintre cele mai frecvente probleme musculo-scheletice din societatea modernă. Se prezintă la 70% - 80% a adulților la un moment dat din viața lor.

În perioada 13-14 Octombrie, a avut loc ediția a 10-a a Conferinței Farmaciștilor Mureșeni organizată de Colegiul Farmaciștilor Mureșeni și având pe Bioeel ca și sponsor. Participanții care au venit la standul Bioeel au putut vedea produse cu noul design și au primit vitamine cadou.

Bioeel este o afacere de familie, o comunitate unită, iar aniversarea noastră reflectă tot ceea ce reprezentăm: spirit de echipă, familie, clienții și partenerii noștri, și desigur Dumneavoastră, care ne-ați susținut în promovarea valorilor noastre