Loading...

Mărcile Bioeel

În prezent, Bioeel deține în portofoliu o gamă diversificată de mărci proprii, dintre care mai multe sunt prezente pe piața farmaceutică românească de peste 30 de ani.  

Mărcile Bioeel au fost create pentru a răspunde nevoilor și așteptărilor pacienților noștri, punându-i în centrul preocupării noastre.

Prin intermediul mărcilor sale bine elaborate și gestionate cu atenție, Bioeel și-a clădit o reputație pozitivă, consolidând în acest fel încrederea în rândul cumpărătorilor, clienților și pacienților săi.

La Bioeel, responsabilitatea, integritatea, grija și pasiunea ne definesc misiunea și viziunea pentru a furniza produse de înaltă calitate în domeniul sănătății.

Având o înțelegere profundă a valorii mărcilor sale, Bioeel continuă să facă investiții constante în dezvoltarea, protecția și promovarea propriilor branduri prin responsabilitate, grijă și multă pasiune.

Bioeel și-a construit o reputație solidă datorită mărcilor sale binecunoscute, printre care se includ: Alvotor, Aspaco, Aspanorm, Bromfluex, Bucosept, Calmatus, Controlgast DUO, Creioneel, Defebryl, Dermosan, Diana, Lanozinc, Liverplus, Menoless, Pediform, Prodial, Rhinosept, Salprogel, Sinus Hot-Rem, Somnus, Stomaceel, Vitabun.

Pentru noi responsabilitatea este calea cea mai sigură către sănătate.

ASPACO este indicat pentru tratamentul simptomatic de scurtă durată al durerilor de intensitate uşoară până la moderată, cu diferite localizări: cefalee, migrenă, nevralgie, mialgie, artralgie, algie dentară sau din sfera ORL, dismenoree şi tratamentul stărilor febrile.

Multivitamine pentru copii cu ingrediente care susțin imunitatea.

Sinus Hot-Rem sub formă de plicuri cu pulbere pentru băutură fierbinte este conceput pentru a sprijini sistemul respirator.

Fluidifică secreţiile bronşice. Se utilizează în tratamentul simptomelor care însoţesc afecţiunile acute şi cronice ale căilor respiratorii, însoţite de secreţii vâscoase.

Calmatus este supliment alimentar lichid cu Lichen Islandez, pentru o respirație mai liberă.

Defebryl este indicat în tratamentul simpatomatic al durerilor uşoare şi medii cu diferite localizări: cefalee, artralgii, lombalgii, algii dentare, dismenoree și în tratamentul simpatomatic al febrei.