Bioeel - o companie responsabilă

Implicarea noastră

În data de 16 mai 2024 am avut plăcerea de a participa la evenimentul „Față în față cu angajatorii” organizat de Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie G.E.Palade din Tg. Mureș. Am fost prezenți cu două standuri:
• Facultatea de Inginerie și Tehnologia Informației & Facultatea de Științe și Litere „Petru Maior”
• Facultatea de Farmacie
De asemenea, am avut ocazia să participăm la un interviu la SUP Radio al UMFST, unde am discutat despre importanța relației dintre universitate, studenți și angajatori. ????
Mulțumim pentru oportunitate și pentru organizarea acestui eveniment valoros! ????????


În data de 20 aprilie 2024, echipa Bioeel s-a implicat în curățarea râului Mureș! Mulțumim, @marosvasarhelyiradio pentru organizare! Cu sprijinul a peste 500 de voluntari, am reușit să colectăm nu mai puțin de 10 tone de deșeuri de pe malurile râului. O acțiune de echipă pentru un mediu mai curat!


Bioeel a participat la E.M.E - Societatea Muzeului Ardelean, în cadrul celei de-a XXXII-a ediții a Sesiunii Științifice Anuale. Am avut privilegiul să prezentăm portofoliul nostru și noile produse, interacționând cu medici și farmaciști interesați. Mulțumim pentru oportunitate!


Cu mândrie ne bucurăm că Bioeel este sponsor al Dramazona. Susținem cu entuziasm proiectele creative și suntem alături în promovarea culturii și a artelor.


Cu o angajare de-a lungul a 10 ani, Bioeel rămâne un susținător constant al Asociației Solidaris Egyesület, contribuind prin distribuirea generoasă de vitamine către oamenii fără adăpost.


Bioeel a participat cu un check point la sediul firmei, iar angajații companiei au pedalat pentru a susține proiectul "Orașul ajută prin educație" în cadrul BIKEATHON .ms. La check point-ul nostru am avut 154 de participanți. Felicitări tuturor celor implicați, sperăm că v-ați simțit bine și ne întâlnim anul viitor în număr cât mai mare!


Echipa Bioeel, împreună cu câțiva prieteni apropiați, a participat la un Turneu de Fotbal organizat de Asociația „MindJó Baráti Társaság” (Toți Prieteni Buni). La această a 7 a ediție au participat 5 echipe, împărțite în 2 grupe, iar echipa noastră a terminat grupa pe primul loc fără înfrângere. Ce a urmat a fost și mai frumos: după semifinala câștigată la scor, echipa Bioeel a câștigat și finala cu scorul de 1-0. Echipa noastră a fost premiată pentru locul 1, dar a obținut și premiul pentru golgheterul turneului & premiul pentru cel mai bun jucător al turneului. Felicitări colegilor care au participat la acest eveniment!


Sâmbătă, 20 mai 2023, a avut loc în Târgu Mureș Conferința cu participare internațională ”Rolul hipoterapiei în abordarea multidisciplinară a copiilor și tinerilor cu dizabilități”. Suntem bucuroși că putem susține astfel de evenimente.


Echipa Bioeel a participat în 10 mai 2023 la evenimentul de cariere pentru studenți „Față în Față cu Angajatorii”, a cărui gazdă a fost Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie G.E.Palade din Tg. Mureș. Interacțiunea cu studenții și cadrele didactice universitare contribuie la familiarizarea acestora cu specificul activității noastre cât și cu cerințele actuale din domeniu. Suntem bucuroși că putem participa la astfel de evenimente. Încurajăm curiozitatea și învățarea continuă pentru că noi credem că în viață, în orice situație, schimbarea adevărată vine prin educație.


În data de 22 Aprilie 2023, Echipa Bioeel a participat la curățarea râului Mureș. Evenimentul a fost organizat de Radio Târgu Mureș. Susținem valorile și importanța educației în protejarea mediului înconjurător.


În data de 3 martie 2023 a avut loc la Bioeel, sediul din Targu Mureș, o vizită a 30 de elevi din cadrul Școlii Gimnaziale ”Tudor Vladimirescu” din Târgu Mureș. Ei au participat la un tur în cadrul producției de cosmetice și medicamente, laboratorul fizico-chimic. Acest lucru a avut loc cu ocazia programului național ”Școala Altfel”. Vă mulțumim pentru vizită și vă mai așteptăm!


În data de 2 martie 2023 a avut loc la Bioeel, sediul din Targu Mureș, o vizită a 23 de studenți din cadrul Facultății de Farmacie a Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie ”George Emil Palade” din Târgu Mureș. Aceștia au participat la un tur în cadrul producției de cosmetice al Bioeel. Vă mulțumim pentru vizită și vă mai așteptăm.


Felicitări Cristian Iorga pentru activitatea artistică aferentă stagiunii 2021-2022 din cadrul Teatrul Naţional Târgu Mureş - Compania Liviu Rebreanu!


În cadrul celei de-a 30-a ediții a ALTER-NATIVE FILM FESTIVAL, Bioeel a acordat Premiul „Ervin Schnedarek” pentru cel mai bun film regional: „How my girlfriend ignited on our third date”.


Bioeel de 9 ani este susținător al Asociația Solidaris Egyesület. În 22 august 2022 am vizitat tabăra de copii organizată în Bedeni, Mureș. A fost o plăcere să ne bucurăm de libertatea oferită de natură.


În cadrul BIKEATHON .ms, la Checkpointul Bioeel, participanții au primit vitamine cadou. Promovăm un stil de viață sănătos și mersul cu bicicleta. Suntem bucuroși că putem contribui la astfel de evenimente.


Elevii din clasele V-VIII care au obținut cel mai mare punctaj la concursul de matematică Matlap au primit din partea companiei Bioeel câte o tabletă iPad. Felicitări tuturor și ne bucurăm că putem promova educația!


Suntem bucuroși că putem contribui la evenimentele organizate în comunitatea din Târgu Mureș. În perioada 5-6 noiembrie 2022, a avut loc Festivalul Internațional pentru copii Creactivity Event Solutions: 2 zile de aventură în lumea muzicii.


Suntem onorați să susținem festivaluri muzicale ca Tiberius String Quartet, care aduc un val de cultură prin muzica lor în Târgu Mureș.