Farmacovigilenta
0740-777748

Farmacovigilență

ACORD PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Prin completarea datelor personale de mai jos, sunteti de acord ca datele dumneavoastra sa fie preluate, prelucrate si salvate in baza noastra de date, conform Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor).

Dorim sa va aducem la cunostinta ca prin consimtamantul liber exprimat de a ne transmite datele dumneavoastra cu caracter personal prin completarea campurilor obligatorii, si accesarea documentelor din linkurile de mai jos 
va exprimati acordul expres si neechivoc pentru prelucrarea datelor si salvarea lor in baza de date a companiei BIOEEL S.R.L.

Prelucrarea datelor se va face doar in scopul identificarii raportorului reactiilor adverse si validarii cazului.

Stocarea datelor dvs personale se face pe o perioada de maxim 7 ani, iar potrivit legislatiei in vigoare, aveti dreptul de a ne solicita accesul la datele dvs. personale, rectificarea sau stergerea acestora (in masura in care acest lucru nu contravine legii), restrictionarea prelucrarii sau portabilitatea acestora. De asemenea, aveti dreptul de a va opune prelucrarii si de a depune o plangere in fata autoritatii in domeniu.

Pentru informatii suplimentare privind protectia datelor cu caracter personal, va rugam sa ne transmiteti un e-mail la adresa gdpr.bioeel@bioeel ro.* Nume * Prenume
  Telefon   Adresa Email
 
Consintamint pentru comunicarea datelor speciale cu caracter personal si datelor cu caracter personal precum si confirmarea luarii la cunostinta nota de informare privind utilizarea datelor cu caracter personal in cadrul Bioeel.

1. Formular de raportare reactii adverse la Bioeel  aici

2. Formular de raportare spontana a reactiilor adverse Bioeel  aici

3. Fisa pacientului de raportare spontana a reactiilor adverse Bioeel  aici

4. Fisa de raportare RA la medicamente folosite in ultima instanta Bioeel aici


Kerekes Mathe-Attila

email: pharmacovigilance@bioeel.ro     

telefon: 0740-777748