Loading...

Împreună de 30 de ani

Bioeel este o afacere de familie, o comunitate unită, iar aniversarea noastră reflectă tot ceea ce reprezentăm: spirit de echipă, familie, clienții și partenerii noștri, și desigur Dumneavoastră, care ne-ați susținut în promovarea valorilor noastre

Am început cu o echipă de trei persoane în 1992, iar după trei decenii avem peste 250 de colegi care lucrează împreună pentru un obiectiv comun: susținem sănătatea prin responsabilitate!

Dorim să stabilim un nou standard de excelență în industria farmaceutică. Prin produsele și serviciile Bioeel construim un stil de viață responsabil, orientat spre sănătate. Suntem recunoscători să vă avem alături de noi, vă mulțumim pentru încrederea și sprijinul acordat.

 

Miron Izabella – Director Producție:

Primul lucru care-mi vine în minte despre Bioeel este omul sfințește locul. Bioeel a ajuns așa datorită conducerii Bioeel și a celor câtorva persoane care de ani de zile au impus o coerență și o direcție care l-a făcut să ajungă în acest moment 30 de ani.

Popa Ciprian – Director Business Unit Distribuție și Servicii:

Pentru mine Bioeel reprezintă o definiție a cuvântului responsabil. Cred cu tărie în valorile pe care organizația le susține și le promovează la toate nivelurile. Bioeel este compania unde am reușit să evoluez și să mă dezvolt profesional. Acum sărbătorim 30 de ani de Bioeel celebrăm un eveniment extrem de important pentru companie.
La mulți ani Bioeel! Să crești mare și sănătos și să rămâi la fel de autentic.

Daniela Ciulei – Director Executiv:

Eu sunt în Bioeel de 30 de ani și totul a început în 1992. De la o microîntreprindere astăzi discutăm despre un grup de firme, un contribuabil mare. Urarea mea pentru Bioeel este La mulți ani Bioeel, încă 30 de ani de aici înainte, cel puțin. Să fii la fel de prezentă și activă și nu în ultimul rând, La mulți ani nouă!

Albert Attila – Director General:

În 1992, când am înființat Bioeel aveam 25 de ani.
Legat de ceea ce înseamnă Bioeel pentru mine, nu este doar o companie, este o comunitate, o organizație care încearcă să-ți îndeplinească misiunea de a clădi un stil de viață respinsabil, orientat spre sănătate. În următorii ani am să fac tot posibilul pentru un Bioeel consolidat pe care să îl pregătim pentru generațiile viitoare. Doresc ca Bioeel să devină un grup de companii sustenabil, cu colegi pasionați care doresc să își atingă obiectivul și ajungem să fim considerați o companie responsabilă.